Micmanice - Mramotice 6:0 (4:0)

20.08.2017 11:59

Druhé mistrovské utkání v nové sezóně jsme odehráli na dobře připraveném hřišti v Micmanicích. Domácí před sezónou notně zkvalitnili svůj kádr, a nutno říct, že to bylo znát. My jsme naopak naši sestavu opět skládali jen s velkými obtížemi.

Od začátku utkání bylo jasné, že kvalita je na straně domácích. Byli lepší na míči, kvalitnější v kombinaci a bylo tudíž otázkou času, kdy se prosadí i střelecky. To se jim poprvé podařilo po 20 minutách hry, do konce 1. poločasu se jim to podařilo ještě třikrát.

V 2. poločase už si domácí mohli dovolit prostřídat, kvalita jejich hry šla lehce dolů. My jsme si vytvořili pár střeleckých příležitostí, ale skórovat se nám nepodařilo. Domácí se pak prosadili ještě dvakrát.

Zápas tak skončil zcela zaslouženým vysokým vítězstvím domácího týmu. 

I přes vysokou prohru musím všechny, kteří byli včera na "place", povzbudit. Každý odevzdal maximum, ale prostě a jednoduše jsme narazili na soupeře, kterému jsme na širokém hřišti, a v takto "slepené" sestavě, nedokázali více vzdorovat.

Je otázkou přístupu ostatních hráčů, jestli to takhle bude pokračovat nebo se "sejdeme" v silnějším složení... .

Sestava: David A. - Miki, Lorán, David Svoboda, Kuba Korim - Miša S. (22. Martin Entler), Klempič, Donald, Erik - Martin Pawelka, Fera

Fera