Přímětice "B" - Mramotice 3:1 (1:0)

27.08.2017 14:20

Další mistrovské utkání jsme sehráli na hřišti přímětického "B" týmu. Čekalo nás tedy derby, navíc s kvalitním soupeřem, který chce hrát fotbal.

My jsme se také konečně sešli v kompletnějším složení, což bylo na hře týmu znát.

Od začátku zápasu bylo vidět, jakým směrem se bude ubírat. Domácí se snažili kombinací dostat k zakončení, my jsme naopak zhustili střed hřiště se snahou chodit po zisku míče do protiútoků. A nutno říct, že se nám to dařilo. Domácí jsme takřka k ničemu nepustili, sami jsme si pak vytvořili dostatek možností k zakončení - a tady se zápas rozhodl. Naše koncovka byla bezzubá. Bohužel jsme ještě udělali individuální chybu při bránění standartní situace a inkasovali tak vlastní gól.

I ve druhém poločase kluci dřeli, dodržovali taktické pokyny a dostávali se do zakončení, ale koncovka byla jalová. Ke konci zápasu už byla hra z obou stran více otevřená, a tak napadaly, bohužel především do naší sítě, další góly.

Co závěrem? Kvalitní výkon v poli jsme nepodpořili dostatečně kvalitní koncovkou. Nedáváme góly ani z vyložených šancí, a to nás, nejenom dnes, stálo body. 

Sestava: David A. - Lorán, Donald, Miki (77. Enťas), Blouďa (75. Jirka Š.) - David S., Klempič, Kuba Korim, Prochy (84. Martin Pawelka) - Martin Moravec, Erik (86. Ondra S.) 

Fera